Tuzsuz peynir
şeker
un
Yapılışı:
1.Peynirler ince ince doğranarak, tepsiye dizilirler.
2.Kısık ateş üzerine alman tepsideki peynirin, tahta kaşıklar yardımıyla erimesi sağlanır.
3.Peynirlerin üzerine un serpilir ve peynirlere yedirilir.
4. Üzerlerine göz kararı şeker serpilerek, peynirin yağını bırakması sağlanır.
5.Peynir yağını bıraktığında tepsi ocaktan alınır ve soğuduktan sonra servis yapılır.
hatay
yöresel yemekleri resimli, hatay yöresel yemekleri, hatay
yemekleri tarifleri resimli, hatay yemekleri yemek tarifleri, hatay
yemekleri resimli, hatay ev yemekleri, hatay meşhur yemekleri, hatay yöresi
yemekleri, hatay et yemekleri, hatay yemekleri isimleri, hatay mutfağı
yemekleri, hatay yemekleri listesi, hatay mezeleri tarifi, hatay yöresel
yemekleri nelerdir, hatay yemekleri tepsi kebabı, hatay antakya yemekleri, hatay
ın yöresel yemekleri, hatay yöresel yemekleri isimleri, hatay yemekleri resimli
yemek ta, hatay yemekleri kömbe, hatay mutfağı mezeleri, hatay mezeleri ve
tarifleri, hatay mezeleri yemek tarifleri, hatay yemekleri ve tatlıları, hatay
meşhur yemekleri ve tarifleri, hatay yöresel yemekleri resimli, yöresel hatay
yemekleri, hatay usulu patlıcan yemekleri, hatay ın ünlü yemekleri, hatay mezeleri resimli, hatay yemekleri nelerdir, hatay mezeleri
muhammara, hatay ünlü yemekleri, hatay soğuk mezeleri, hatay patlıcan
yemekleri, hatay
ın meşhur yemekleri
0 yorum:
Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın
Tell us what you're thinking... !